مشاوره حقوقی رایگان - تخفیف مجازات

سلام خسته نباشید شوهر من به جرم سرقت 4 و نیم سال حبس براش بریدن الانم یک و نیم سال هست که زندانیه از تمام شاکی ها رضایت گرفتم تو دادگاه اجرای حکم گفتن شامل طرح دو فوریتی میشه. بدون اینکه ما تقاضا تخفیف بدیم پرونده رفته دادگاه تجدید نظر فقط یک سال تخفیف خورده حالا چیکار باید بکنیم تا بازم از حبس کم بشه ممنون

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

تقاضای تعلیق و تخفیف و .‌‌... میتوانید بکنید از قاضی اجرای احکام

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر از رضایت شکات استفاده نشده با ارائه رضایت نامه ها و لایحه درخواست اعمال ماده 483 ق آئین دادرسی کیفری کنید.