مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام خانوادگی کودک

باسلام، نام خانوادگی همسرم پسوند مکان هست، پسر 18 سالم اقدام تغییر کردند و نام خانوادگی جدید گذاشتن، حال سوالم اینه؛ همسرم راضی هستن دختر سه سالم هم به نام برادرش باشه ولی خودشون دوست دارند همون قبلی پسوند مکان باشه، امکانش هست؟ با رضایت پدر تغییر کنه ؟ چون باید شناسنامه عکس دار کنیم این تغییر انجام بشه؟
تشکر از عنایت و توجه شما
در پناه حق

پاسخ ها :

حذف پسوند نام خانوادگی فرزند حذف پسوند نام خانوادگی در شناسنامه پسوند نام خانوادگی نام خانوادگی شناسنامه ثبت احوال