مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام خانوادگی کودک

با سلام، نام خانوادگی همسرم پسوند مکان هست، نام قشنگی نیست که فرزند بزرگم 18 ساله شدن و عوض کردن بخاطر بد بودن نام
سوال من اینه که دختر سه ساله من هم میتونه به اسم داداشش تغییر نام بده؟ اگه با اجازه پدر باشه امکانش هست؟ چون همسرم بنا بر دلایلی خودش نمیخواد تغییر بده ولی رضایت میده که دختر سه سالم و تغییر بده
میشه راهنمایی کنید. ممنون میشم

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

بله مادر هم میتواند دادخواست دهد.نیازی به رضایت پدر نیست