مشاوره حقوقی رایگان - سهمیه ایثارگران در کانون مرکز

با سلام و عرض ادب. ببخشید با توجه به این که ظرفیت ایثارگران برای سال 99 در کانون مرکز 540 نفر انتخاب شده. میخواستم بدونم تا چه رتبه ای خود شهر تهران میگیره؟
پیشاپیش از مساعدت آن جناب کمال تشکر را دارم.

پاسخ ها :

سهمیه ایثارگران در کانون مرکز سهمیه ایثارگران در کنکور وکالت رتبه قبولی کنکور وکالت در شهر تهران رتبه قبولی وکالت در شهر تهران سهمیه ایثارگران در کنکور سهمیه ایثارگران