مشاوره حقوقی رایگان - زمین در طرح فضای سبز

با سلام، بنده یک قطعه زمین در روستا دارم که در نقشه بنیاد مسکن، کاربری فضای سبز دارد. من قبول کردم و از حق خودم گذشتم و زمین را واگذار کردم. اکنون شخصی دیگر زمین مورد نظر را با تخلیه مصالح ساختمانی بر روی آن تصرف کرده. دهیار، بخشدار و رئیس بنیاد مسکن منطقه، به درستی رسیدگی نمی کنند. باید به کجا شکایت کنم تا فضای سبزی که در نقشه هست اجرا بشود؟ ممنون.

پاسخ ها :

پريسا  بهشادي

پريسا بهشادي :

سلام شما زمین را در قبال مبلغی دادید ؟یا بخشیدید ؟؟سلبِ مالکیت از خود اگر کردید دیگه به شما ارتباطی نداره اجازه بدید مالک اصلی همان شهرداری یا بنیاد ...رسیدگی میکنند