مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ مسقف

سلام، یک آپارتمان دو طبقه با متراژ 120، که 100 متر زیربنا برای هر طبقه می باشد. پروانه ساخت و پایان کار برای هر طبقه کل 120 متر رو گرفتیم. حالا سوالم اینه که میتونم به عنوان مالک طبقه همکف، 20 متر باقی مانده رو هم در سند به عنوان پارکینگ اگه مسقف کنم، وارد کنم؟
راه طبقه بالا مستقل و از داخل کوچه می باشد.

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

باید از شهرداری استعلام بگیرید و کسب مجوزهای لازم را از شهرداری بخواهید