مشاوره حقوقی رایگان - خسارت به ملک توسط مستاجر

با سلام، ملکي را که مرغداري مي باشد، 2 سال پيش اجاره دادم. پس از اتمام مدت اجاره مجبور به شکايت تخليه ملک شدم. دستور تخليه صادر شد. ولي مستاجر ملک را خراب کرده و قابل استفاده نيست. من نيز نمي خواهم ملکم را به صورت خراب از مستاجر پس بگيرم. آيا راهي هست که ملکم را پس نگيرم؟ لازم به ذکر است در قراردادم نوشتم در صورت ايجاد هر گونه مشکل اداري و ساختماني براي مرغداري که قابليت پروانه بهره برداري و استفاده مرغداري از بين برود، مستاجر موظف است تا زمان رفع مشکل اجاره پرداخت کند. آيا مي توانم ملکم را تا زمان تحويل نگيرم؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

خیر ولی نسبت به خسارات وارده با تامین دلیل میتوانید خسارات را مطالبه کنید