مشاوره حقوقی رایگان - جابجایی پارکینگ در سند

سلام من داری یک واحد آپارتمان هستم که پارکینگ آن با پارکینگ واحد دیگری در سند جابه جا شده و الان میخواهم اگر بشود آن را جا به جا کنیم چون پارکینگ من اختصاصی و پارکینگ آنها مزاحم است ولی متاسفانه در سند تک برگ برای من مزاحم خورده و برا اون واحد غیر مزاحم الان سند اون واحد هم در رهن بانک است آیا راهی وجود دارد که پارکینگ ها در سند جابه جا بشه چون من قصد فروش آپارتمان رو دارم باید از چه راهی اقدام کنم در مبایعه نامه هم برای من پارکینگ غیر مزاحم زده شده ولی متاسفانه در سند مزاحم خورده انتقال منضم چیست آیا راه معتبری است؟

پاسخ ها :

آرش  جيحون

جناب آقای آرش جيحون :

با سلام
پاسخ پرسش شما به صورتمجلس تفکیکی ملک بستگی دارد. بدین معنا که اگر در صورتمجلس تفکیکی، قطعه شما دارای پارکینگ مزاحم بوده باشد، در سندتان نیز همان پارکینگ درج خواهد شد؛ ولو این که در مبایعه نامه چنین نباشد.