مشاوره حقوقی رایگان - جابجایی پارکینگ در سند

با سلام و تشکر از راهنمایی‌های ارزنده شما
بنده آپارتمانی خریداری نمودم که در هنگام خرید، دو عدد پارکینگ باکس با شماره مشخص به اظهار فروشنده و بنگاه به ما نشان داده شد؛ که دقیقا در سند تک برگ نیز همان دو شماره قید شد. لکن پس از چند ماه سازنده که شریک فروشنده ما می‌باشند و تعدادی واحد در مجتمع دارند با نشان دادن جانمایی پارکینگ که نمیدانم واقعی است یا نه،
ادعا می کنند که شماره ها اشتباه بوده و پارکینگ ما در جای دیگری است که متاسفانه پارک دو ماشین سخت است.
از آن جایی که فرد فروشنده ملک به ما واحدهای دیگری نیز دارد، آیا می تواند پارکینگ دیگری را برای ما در سند جابجا کند؟ البته با فرض این که ایشان اشتباه به ما پارکینگ داده باشد.
آیا باید به ما خسارت بدهد؟
جانمایی پارکینگ و صورت مجلس تفکیکی را از کجا می توان گرفت؟
بسیار ممنونم.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به صورتمجلس تفکیکی ساختمان رجوع تا جا نمایی پارکینگ ها به دقت مشخص شود