مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد فروش ملک

سلام، آپارتمانی را به صورت قولنامه ای فر‌وختیم. خریدار مبلغی از ثمن را چک داده است و خانه را تحویل گرفته است. بعد از دو ماه که موعد چک رسیده پول چک را به حساب واریز نکرده. اضافه بر این، حالا بعد از استعلام شهرداری مشخص شده آپارتمان 15 متر بیشتر از مساحت قید شده در مبایعه نامه است. حالا ما می توانیم با عنوان اضافه بنا معامله را فسخ کنیم؟ چون چک هم مشروط نیست و پول به حساب واریز نکرده.

پاسخ ها :

ليلا جابري اشترجاني

سرکار خانم ليلا جابري اشترجاني :

به نظرم دیدن قولنامه کمک شایانی به خدمت مشاوره وکیل داره، شما نیاز به مشاوره حضوری وارائه مدارک دارید

حامد  اولياء

جناب آقای حامد اولياء :

طبق ماده 385 قانون مدنی حق فسخ دارید