مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری اینستاگرامی

سلام ، من از یک پیچ اینستاگرامی ، یه گوشی خریدم ، اما بعد از واریز پول به حساب طرف، جوابگو نیستن .

الان من باید از شخص صاحب کارت که پول به حسابش واریز کردم شکایت کنم یا از پیچ اینستاگرامی شکایت کنم و شماره حساب و شماره تماس اونها رو بدم ؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

از شخصی که به حسابش واریز شده شکایت کلاهبرداری کنید و از طریق پلیس فتا پیگیری کنید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

موضوع کیفری نیست. ابتدا اظهارنامه و سپس دادخواست الزام به ایفای تعهدات بدهید. چنانچه انجام نداد فسخ معامله و استرداد وجوه داده شود.