مشاوره حقوقی رایگان - میخوام بدانم کارشناس حسابداری میتواند بر فاکتور های ی که تصفیه شده نوشته روی آن هست، مرا محکوم کند

سلام، از همکاری جنس چکمه در سال 93 خریدم، چک دادم برف نیامد در نتیجه قرار این شد چک‌ها دست ایشان باشد مبلغشان را کم کم بدهم، مقداری نقدی مقداری واریز به کارت ایشان کردم، مغازه در سال 95 جمع کردم، ایشان در سال97 اقدام به برگشت چک‌ها کردن بنده محکوم شدم، از مرجعی شکایت کردم که پول چک‌ها رو دادم، مدارک ارایه کردم، ایشان چون دید مدارک دارم در همان دادگاه مطالبه وجه شکایت کردن، فاکتور های سالهای 92 که بر روی آنها خودشان تصفیه شد نوشته بودن ارایه دادن، کارشناس گفت چگونه پول اینا رو دادین بنده نقدی دادم رسید نگرفتم، چون روی فاکتور نوشته شده بود تصفیه شده، الان دوباره محکوم به پرداخت شدم، در ضمن چند رسید از شاگردان مغازم رو ایشان جعل کرده تبدیل به فاکتور نمودن که این کارشناس ترتیب اثر ندادن، ولی کارشناس آگاهی بر جعلی بودن فاکتور رای دادن، بعلت کرونا دادگاه بدون حضور بنده و شاکی با سندیت رای کارشناس حسابداری من محکوم شدم، الان اقدام به تجدید نظر کردم، خواستم بدونم آیا میشه فاکتوری که تصفیه شده پیگرد کرد و اینکه ایشان کلا از اول دادگاه رو با دروغ فریب دادن، من چه کار کنم، ممنون

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

منتظر رای تجدیدنظر باشید. با عدم مطالعه پرونده نمیتوان اظهارنظر کرد