مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن رضایت در پرونده

سلام، ببخشید من پسر خالم به خاطر اعتیاد از پیچ تولیدی ما و با شماره کارت من، اقدام به گرفتن وجه از مردم و بلاک کردنشون کرد. اگه چند نفر از من شکایت کردند. برای من زندانی یا پرونده سازی میکنند. من میتونم با پرداخت وجهشون ازشون رضایت گرفت؟

پاسخ ها :

احمد پرند

جناب آقای احمد پرند:

سلام رضایت گرفتن در مجازات جرمهای قابل گذشت باعث موقوفی تعقیب میشه اما اگر جرم غیر قابل گذشت باشه فقط باعث تخفیف یا تبدیل کلاهبرداری و اخذ مال از طریق نامشروع از جرائم غیر قابل گذشت هست