مشاوره حقوقی رایگان - تنظیم دادخواست تعیین تکلیف

سلام، من به مدت یک سال منزل همسرم را ترک کردم. در این مدت مهریه ام را اجرا گذاشتم. همسرم الزام به تمکین زده و من مجبور شدم برگردم. ولی من را تهدید می کنه. در ضمن ایشون الکلی هم هستن و قبلا اقدام به کتک کاری و محدودیت شدید من کرده. الان من میخوام تکلیفم مشخص بشه. یا طلاق بده، یا زیر نظر قانون برگردم. چطور باید این کار بکنم؟ آیا دادخواست تعیین تکلیف میتونم ارائه بدم؟ نتیجه اش چی میشه؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دادخواست تعیین تکلیف نداریم. موضوع مفصل است حضوری در شهرتان به وکیل مراجعه کنید