مشاوره حقوقی رایگان - دفاع از خود در مقابل سارق

سلام، خسته نباشید.
من 15 سالمه و یک تفنگ بادی با کالیبر مجاز 5.5 دارم.
پدر من تو شرکت کار میکنه و شب کاره و من و مادرم تو خونه خواب بودیم که، صدایی عجیب توجه من رو جلب کرد .
مادرم رو به آرومی بیدار کردم و فهمیدیم که تو خونه دزد هست.
تفنگ دقیقا بالای تختم روی دیوار وصل بود. من اون رو گرفتم و داخلش یک تیر گذاشتم و خیلی اروم به دم در اتاق رفتم. اون من رو دید و چاقو رو در آورد. وقتی داشت سمتم میومد، من به پاهاش شلیک کردم. اون افتاد. ولی چاقوش رو به سمتمون پرت کرد. ولی بهمون نخورد. دوباره قصد کرد که بلند شه ولی دوباره تو تفنگ تیر گذاشتیم و به اون پاش شلیک کردیم. دیگه کلا نقش زمین شد و ما به پلیس زنگ زدیم و پلیسا اونو بردند.
به نظرتون دادگاه میرم؟
حکمم چی میتونه باشه؟
میتونیم کاری کنیم که از این ماجرا به خوبی دربریم؟
ضمنا ساعت 3 شب بود .
ممنون.

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

باید شرایط دفاع مشروع را اثبات کنید . اگر قصد حمله به شما و آسیب نداشته مجرم خواهید شد