مشاوره حقوقی رایگان - تنزل پست سازمانی

با سلام، بنده با مدرک دکتری تخصصی مدت 19 سال است که در مجموعه وزارت جهاد کشاورزی شاغل می باشم. از سال 85 تا سال 98 پست سازمانی من، پست کارشناس مسئول بود. اما در اواخر سال 98 زمانی که بنده در مرخصی زایمان بودم مدیران یک جلسه داخلی برگزار کرده و در آن جلسه مصوب نمودند که پست سازمانی افرادی که به مدت طولانی دارای پست کارشناس مسئولی بودند حذف ( به نوعی تنزل پست صورت گیرد) و یا در پست سازمانی خود خدمت نمی کردند، حذف گردد. چون محل خدمت من با عنوان پست سازمانی دقیقا همخوانی داشت تنها به دلیل طولانی بودن مدت تصدی این پست، آن را از من پس گرفته و به فرد دیگری دادند. نکته جالب تر این بود که زمان اجرای حکم را به سه ماه قیل از تاریخ برگزاری آن جلسه داخلی که قبلا بدان اشاره شد، تغییر دادند. بدون توجه به این که بنده در مرخصی زایمان بودم. چنین اجحافی را در حق من روا داشتند. حال میخواستم بدانم برای پیگیری حق خود بنده باید چه کاری انجام دهم؟ آیا موضوع از طریق شکایت در دیوان عدالت اداری قابل پیگیری هست؟ چقدر احتمال دارد رای به نفع بنده صادر شود؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بسته بهتخصص و شغل و جایگاه سازمانی شما و صور استخدامی شما دارد