مشاوره حقوقی رایگان - تنزل پست سازمانی

با سلام و احترام. بنده کارمند رسمی با حدود 20 سال سابقه و با مدرک دکترا هستم. حدود 4 سال در یک سازمان دولتی و به عنوان رییس یک اداره در سازمان مشغول خدمت بودم. ( بدون هیچ مشکلی و با امتیاز بالا). حدود یک سال پیش با تهدید مجبورم کردند که استعفا دهم. البته بنده فقط یک خط نوشتم. بعد حکم کارشناس مسئول برای بنده لحاظ کردند. حالا میتوانم به دیوان عدالت شکایت کنم؟

پاسخ ها :

شکایت تنزل پست سازمانی به دیوان عدالت اداری تنزل پست سازمانی دیوان عدالت اداری قانون تنزل پست سازمانی تنزل پست