مشاوره حقوقی رایگان - عودت ودیعه مستاجر

با سلام، به علت نیاز، اینجانب با مستاجر خود توافق شفاهی نمودم که از ایشان تا 15 شهریور 99 منزل را تخلیه نماید. امروز ايشان عنوان نمودند منزلی پیدا کرده اند که نیاز به 50 % پول پیش دارند، تا پرداخت مابقی توسط ايشان امشب قرارداد ببندد.
چگونه این پول را به ايشان پرداخت کنم که متعهد باشند در زمان توافق، تخلیه نمایند و بعدا ادعایی نداشته باشند؟ تشکر.

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

پشت اجاره نامه قید کرده و درحضور شهود امضا کنید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در حضور شهود پرداخت شود و پشت قولنامه نوشته شده و توسط مستاجر امضا و اثر انگشت بزند.