مشاوره حقوقی رایگان - ترخیص کالا و توقیف به ظن قاچاق

صاحب کالا اسناد و مدارک خود رو به یک دفتر ترخیص کاری ارایه داده که ترخیص شود لیکن هیچ قرارداد کتبی بینشان نبوده ‌اسناد ورودشان را از مبدا چین بنام کارمند ترخیص کاری فرستاده و یکی رو هم وکالت داده است که بارنامه و قبض انبار بنام کارت بازرگانی اجاره انتقال یابد تا ترخیص شود لیکن الان به ظن قاچاق توقیف شده در بین راه حالا صاحب کالا ادعا خسارت دارد در حالی خود صاحب کالا برای اینکه کالایش ارزان‌تر دست اش برسد با این دو نفر ترخیص کار تبانی کرده و ترخیص شده حال این سوال مطرح است صاحب کالا و بعد از تبانی شفاهی و برای اثبات اسناد گواه هستند پول های فوق رو به حساب ترخیص کار و شریکش که این پولهای ترخیص تبانی شده و سود به حسابشان واریز شده و خودشان ترخیص کردند ‌حتی سند ملک در بین راه وثیقه گذاشتند می خواهن تقصیر را گردن شخص دیگری بیاندازند و اونم در بعضی مواقع به عنوان مشاور سوالات و به خواست های این ترخیصکار و شریکش مشاوره می داد اگر دنبال سوال راه درست می خواستند درست راهنمایی می کرد ‌اگر سوال یا راه نادرست و غیر قانونی مشاوره گمرکی می خواستند طبق خواست آنها راهنمایی می کرد و در قبال اینها و مشاوره ها حتی یک ریال هم دریافت نکرده است ولی این دو ترخیص کار تهدید می کنند که تو هم شریک جرمی و اصلا تقصیر شماست که نادرست راهنمایی کردید در خالی که خودشون با صاحب کالا تبانی کردند و پول به حساب خودشان واریز شده و خودشان با صاحب کالا قرار داد بستند ‌بعد با راه انداختن دعوا ‌کتک کاری از این مشاور امضا گرفتند که تو مسوول تنظیم فنی اظهارنامه گمرکی هستید این پیشامد هستی در حالی که خودشان هم امضا کردند و دو شاهد هم امضا کرده که ادعا کردندکه مسولیت خودشان را کمتر کنند یکی از اینها مدیر عامل شرکت و یکی هم مسوول ترخیص از گمرک در واقع ترخیص کار گمرک بوده و در گمرک اگر تحقیق شود همه اعم از گمرک و کارمندان گمرک و کشتیرانی گواه خواهند بود که این دو نفر و کارمندانشان ترخیص کالا کردند و تبانی کردند که در ترخیص کالا با کارمندان گمرک تبانی کردند و بار خلاف ترخیص کردند و حالا دنبال مقصر می گردند
لازم به ذکر هست در بین راه که به ظن قاچاق توقیف شده خود ترخیص کار سند ملک و زمین خود راه وثیقه در تعزیرات گذاشته است و این صاحب کالا تماما در این چند سال که با ترخیص کارهای متفاوت کالا ترخیص کرده همگی حاکی از این است که تبانی کردند و حق دولت رو ندادند و قصر در رفتند و الان گیر افتادند و دنبال مقصر می گردند و با اسناد دفتر گمرکی و پروانه خلاف ترخیص شده و با اسناد مدارک اولیه درست و ورودی کالا به انبار صاحب کالا و فروششان و دفتر حسابداری صاحب کالا می توان به تبانی آن پی برد با تشکر که راهنمایی می فرمایید و راه حل درست ارایه فرمایید در صورت نیاز به گرفتن وکیل اعلام فرمایید

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.از پاسخ معذورم بفرمایید.یاالله