مشاوره حقوقی رایگان - رشوه

باسلام، خواستم ببینم اتهام رشوه چطور ثابت می‌شود؟ بدون اقرار دهنده و گیرنده ثابت می‌شود یا اینکه صرف گزارش ثابت می‌شود؟ حتی بدون بازجویی از دهنده ثابت می‌شود؟ به فرض اینکه دهنده دستگیر شود و بگوید پول را قرض داده و مدارک از قبیل پرینت باشد که نشان دهنده ی پس دادن قرض باشد. آیا قاضی با توجه به این توضیحات میتونه من را محکوم کنه؟ با تشکر

پاسخ ها :

محمد حسن  عليزادگان مقدم

محمد حسن عليزادگان مقدم :

استان :

سلام
هرگونه رشوه و یا ارتشاء بایستی توسط مدعی ثابت شود حتی اگر به حسابش واریز شده باشد دلیل که چرا واریز شده آیا کارش باید توسط ایشان انجام می شد و یا اینکه این شخص رابط بوده و توسط ایشان پرداخت می گردیده است در هر صورت بایستی در قبال کاری غیر قانونی وجه یا چیزی که مالیت داشته باشد پرداخت شده باشد و در این راه هم حتماً اقدامی صورت گرفته باشد و آن اقدام خارج از ضوابط فعل قانونی باشد در مورد رشوه حتماً باید رابطه دیگری نباشد مثلاً خرید و فروش و معامله جنس با پول و مدعی خودش نیز مقصر است مگر اینکه گزارش کرده باشد و الا هم به اتهام تهمت و هم به اتهام اقرار به ارتشاء مورد تعقیب قرار می گیرد