مشاوره حقوقی رایگان - وام ازدواج برای اتباع خارجی

با سلام، اینجانب جزء اتباع بودم. در ایران ازدواج نموده ام و از طریق شوهرم دارای شناسنامه و تابعیت ایران می باشم. بعد از ثبت نام در سامانه وام ازدواج و تایید شدن شعبه به بانک مراجعه کردم و تحویل مدارک خودم و ضامنین، بانک گفتن تا چند روز دیگه واریز میشه. ولی بعد از چند روز تماس گرفتن و گفتند به دلیل این که داخل شناسنامه محل تولد افغانستان ثبت شده و محل تولد پدر مادرتون هم افغانستان است، از واریز وام خودداری می کند. در صورتی که شناسنامه و کارت ملی دارم و داخل توضیحات شناسنامه قید شده طبق بند 6 ماده 976 قانون مدنی. میخواستم بدونم واقعا تعلق نمیگیره یا بانک داره اذیت میکنه؟ چه کار باید بکنم؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.احتمالا بانک با دیدن محل تولد شما,دچاراشتباه شده وفکر کرده که شما تبعه افغانستان هستید چون اولین شرط دریافت وام مذکور,تبعه ایران بودن است.ولی برابر بند6 م976ق م. شماتبعه ایران محسوب و وام بشما تعلق می گیرد با واحدحقوقی بانک مربوطه صحبت .کنید مشکل شما حل میشه والا بایددادخواست علیه بانک تقدیم دادگاه کنیدتا به حق تان برسید