مشاوره حقوقی رایگان - الزام ارائه سند به کارشناس خط

سلام.
بنده دارای قطعه زمینی هستم که چند سال پیش 100 متر آن را به شکل نقد و اقساط واگذار کردم. پسر آن فرد رسید یکی از پرداخت ها را به نام خودش و به گونه ای نوشته بود که بعدا بتواند آن رسید را به سند عادی تبدیل کند. مدتی بعد توانست با استفاده از حکم دادگاه، سند مالکیت بگیرد و در آخرین دفاعیه ما از دادگاه خواستیم که آن سند را به کارشناس خط ارائه دهد. او به دادگاه گفته که سند در دست من نیست. درحالی بی شک دادگاه به استناد کپی برای کسی سند ثبتی صادر نمی کند.
حالا ما چه کاری باید انجام دهیم تا آن سند کارشناسی شده و خلافش اثبات شود و بتوانیم سند ایشان را باطل کنیم؟
ممنون و متشکرم.

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،ازشعبه ای رای گرفته اصل ویامصدق آن موجودهست تقاضاکنید