مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج غیر حضوری

سلام
من دختری هستم که برای تحصیل عازم خارج از کشور هستم. آیا میتوانم به پدرم وکالت دهم تا ثبت رسمی عقد ازدواج با نامزدم که در ایران است را بدون حضور من انجام دهد؟ چه نوع وکالتی نیاز است؟

پاسخ ها :

وکالت دختر به پدر برای ثبت ازدواج دختر ثبت رسمی ازدواج بدون حضور زوجه وکالت به پدر برای ثبت ازدواج غیر حضوری ثبت ازدواج غیر حضوری ازدواج غیر حضوری ازدواج قوانین ازدواج