مشاوره حقوقی رایگان - فرزند خواندگی پسر 19 ساله

با سلام و خسته نباشید.
من پسری 19 ساله هستم و دو سه ماه دیگه وارد 20 سالگی می شوم.
من از کودکیم با پدرم مشکل داشتم. به قول معروف آبمون تو یک جوی نمیره.
مشکلات زیادی با هم داشتیم تا الان که وضعیتش خیلی بدتر از قبل شده و الان با تمام اعضای خانواده ام بدرفتاری میکنه. پدرم برام خیلی کم گذاشته و اصلا ازش راضی نیستم. از این طرف هم یکی از اقواممون که آقای مجرد با توان مالی خوبی هستن و از من خوششون میاد و مشکلی با من ندارند. قصد دارن که من رو به فرزند خواندگی بگیره. میخواستم بدونم کسی با این شرایط میتونه منی که 19 سال دارم و پدر و مادر دارم و خواست خود من هم هست که پسر ایشون بشم رو به فرزند خواندگی بگیره و اسمم داخل شناسنامه ایشون بره؟ اگه بشه تکلیف شناسنامه پدری خودم چی میشه؟ امکانش هست که نامم داخل شناسنامه پدر تنی و پدر ناتنی همزمان تو جفتش باشه؟ یا این که نامم از شناسنامه پدر خودم حذف بشه و فامیلی پدر خوانده ام داخل شناسنامه من بیاد؟ خیلی از مسائل دیگه...
امیدوارم که تونسته باشم خوب توضیح بدم. اگر کامل راهنمایی بفرمایید، ممنون میشم.

پاسخ ها :

يونس  شريعت نيا

جناب آقای يونس شريعت نيا :

بدون رضایت پدر و مادر وطی نمودن پروسه قانونی ممکن نیست