مشاوره حقوقی رایگان - دستور تخلیه

با سلام اگر بعد از ابلاغ دستور تخلیه و اتمام مهلت تخلیه مستاجر حاضر به تخلیه نشد و در موقع اجرای تخلیه توسط مامورین در غیاب مستاجر تکلیف وسایل مستاجر چه میشه؟

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.یا شما مکانی را مشخص میکنید یا دادگستری مکانی دارد که انتقال می دهد که البته این کار مکافات دارد وجهت اجرای سریع حکم،شما گزینه اول را انتخاب کنید.یاالله