مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست

سلام .
فرجه اعتراض به حکم تخلیه تمام شده و توسط طرفین اعتراضی به حکم درخواست نشده. هم اکنون میخواهم دادخواست صدور دستور تخلیه بدهم . چه موضوعات دیگری میتوانم به همراه این دادخواست در یک دادخواست همزمان بدهم؟ (برای مثال هزینه دادرسی.خسارات وارده به مسکونی . عجور معوقه . خسارت فسخ . تخلیه فوری . تامین دلیل . تامین خواسته . تاخیر تادیه و...)

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر قبلا دادخواست حکم تخلیه اقامه شده باشد و حکم قطعی صادر شده باشد دیگر لازم نیست درخواست دستور تخلیه فوری مطرح شود

و شما باید درخواست اجرای حکم را مطرح نمایید تا اجراییه صادر و به مستاجر ابلاغ گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تامین خواسته و خسارت تاخیر و خسارات را میتوانید با هم ارسال کنید
تامبن دلیل را ابتدا دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود متني تخصصی توسط وکیل دادگستری تنظیم گردد
باید دید چه اتفاقاتی رخ داده است تا برآن اساس دادخواست تخصصی تنظیم گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید درخواست صدور اجراییه را مطرح کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق دفتر خدمات قضایی اقدام کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام همه موارد را مطرح کنید تا دادگاه بررسی کند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوال شما نیازمند مشاوره حضوری یا تلفنی است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

کلیه هزینه های دادرسی و خسارات وارده را مطالبه کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر حکم قطعی شده درخواست صدور اجرائیه نمایید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

وقتی که حکم تخلیه صادر شده دیگه لازم به دستور تخلیه نیست بلکه اجراییه باید بگیرید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر حکم دستور تخلیه به نفع شما صادر شده است براساس همان می توانید عملیلت اجرای حکم را درخواست کنید و بابت درخواستهای دیگر می توانید دادخواست مجزا بدهید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

برای حکم تخلیه باید اجرایی صادر کنید و برای گرفتن اجاره های معوقه باید دادخواست مستقل مطرح نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باید درخواست اجرای حکم را مطرح نمایید تا اجراییه صادر و به مستاجر ابلاغ گردد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
درخواست صدور اجرائیه را تنظیم و از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت نمایید

احمد فتحی

جناب آقای احمد فتحی :

باسلام و وقت بخیر.
با توجه به موارد مذکور جنابعالی میتونید درخواست اجرای حکم کنید و اجراییه صادر و ابلاغ صورت بگیره