مشاوره حقوقی رایگان - دستور تخلیه

باسلام اگر اجاره نامه یک شهود زن داشته باشد میتوان دستور تخلیه گرفت؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
برای اقامه دادخواست دستور تخلیه فوری باید قرارداد اجاره توسط دو نفر شاهد امضا شده باشد
در غیر این صورت شما باید دادخواست حکم تخلیه را مطرح نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دستور تخلیه با شهادت دو نفر قابل صدور است‌. شما می‌توانید از طریق حکم تخلیه اقدام بفرمائید.

احمد فتحی

جناب آقای احمد فتحی :

خیر.نمیتونی باید دونفر شاهد داشته باشد

شیرین محمودزاده نیکنام

سرکار خانم شیرین محمودزاده نیکنام :

برای رجوع به شورا و
درخواست دستور تخلیه ، حتما باید قرارداد اجاره ، دارای امضا دو شاهد باشد و اگر قرارداد اجاره دارای دو امضا شهود نباشد شما باید به دادگاه دادخواست حکم تخلیه را مطرح نمایید

سید رحیم هاشمی

جناب آقای سید رحیم هاشمی :

سلام و درود بر شما کاربر گرامی.اجاره نامه بدون شهود هم امکان تخلیه فوری دارد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
امصای دو شاهد لازم دارد و جنسیت مهم نیست

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

خیر شهادت یک نفر کافی نیست و باید دو شاهد باشن.
میتونید از طریق حکم تخلیه اقدام کنید.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام نیاز به حداقل و نفر شاهد دارد جنسیت مهم نیست