مشاوره حقوقی رایگان - تعیین وقت نظارت و کسر از آمار

با سلام.
چند وقت پیش در مورد رابطه نامشروع شکایت کردم. رای صادر شد و طرف محکوم شد به 80 ضربه شلاق. اعتراض کرده. الان داخل سامانه عدل ایران نوشته:

3- در تاریخ 1399/05/25 وقت نظارت برای تاریخ 1399/06/30 تعیین گردید.
4- دستور قضایی مبنی بر ابلاغ حضوري راي و اعاده پرونده و با توجه به تكميل بودن پرونده، عينا جهت صدور دستور به حضور ارسال مي گردد. تايپ متن راي و تعيين وقت نظارت و كسر از آمار در تاریخ 1399/05/25 صادر گردید.

ممنون میشم راهنمایی کنید که منظور از این جمله چی هست؟ با تشکر.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

چند روز بعد رای ابلاغ میشود. با سامانه مراجعه کنید