مشاوره حقوقی رایگان - تعیین وقت نظارت

سلام، وقت بخیر.
پرونده ای که در جریان است طرف حساب آن دولت است. بنده حکم تبرئه گرفته ام. در پرونده ام ختم رسیدگی برایم اعلام شده است. در همان روز صدور حکم برائت، وقت تعیین نظارت دفتر برای 22 روز بعد تعیین شده است. 2 متهم دیگر اعتراض زده اند و جلسه تجدید نظر بعد از دو ماه ار تاریخ برائت من، برایشان در مرکز استان تشکیل شده. سوال من این است وقت تعیین نظارت چیست؟ احتمال دارد حکم تبرئه من منتفی شود و این که بعد از حکم تبرئه گفتند، سندم آزاد می شود ولی هنوز آزاد نشده است.

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

خیر وقت نظارت مربوط به طرفین پرونده نمی باشد. جهت انجام امور اداری دفتر دادگاه است. لذا جای نگرانی نیست