مشاوره حقوقی رایگان - از کار افتادگی فرزند معلول

سلام، من فرزندم معلول ذهنی متوسط و دارای کارت و کمیسیون بهزیستی می باشد. بعد از رسیدن سن آن به 19 سال، بیمه تامین اجتماعی آن قطع شد. 2 بار اقدام کردم برای از کار افتادگی تا مجدد تحت تکفلم بیایید. متاسفانه در 2 بار کمیسیون تامین اجتمایی رای نیاورد. موندم چکار کنم؟ آیا میشه مجدد اقدام کرد و به نتیجه برسم؟ ممنون

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

می توانید از تامین اجتماعی به دیوان عدالت اداری شکایت کنید و الزام به بر قراری مستمری برای اولاد دارای معلولیت ذهنی بخواهید.