مشاوره حقوقی رایگان - نحوه ابطال اجراییه تامین اجتماعی

با سلام. در قرارداد فی ما بین ما و شهرداری که 12 ماه بود. در شش ماه با مبلغ 40 درصد قرارداد از شهرداری فسخ شد. طبق بند 16 قرارداد شهرداری باید فسخ را به تامین اجتماعی و دارایی اطلاع میداد، که نداده بود.
تامین اجتماعی بر اساس 12 ماه و کل قرارداد، اجراییه صادر کرد. چون ما تغییر مکان داده بودیم به ما ابلاغ نشد. بلافاصله به شهرداری ابلاغ و اعتراض نکرده بود. بلافاصله بدون توجه به فسخ به اشتباه، مبلغ کل را پرداخت و این در حالی بود که اصلا ما 30 درصد این مبلغ را نزد شهرداری داشتیم. حالا شهرداری شده طللبکار وجهی که اشتباه پرداخت کرده و از ما مطالبه کرده.
چگونه و نحو ابطال اجراییه را از چه مرجعی بخواهیم؟
ممنون.

پاسخ ها :

کاظم منصورخاکی

جناب آقای کاظم منصورخاکی:

سلام. از دیوان عدالا اداری میتوانید ابطال آنرا بخواهید