مشاوره حقوقی رایگان - عدم استرداد چک ضمانت

سلام و وقت بخیر من جایی مشغول به کار بودم و حقوقم رو بدون اطلاع قبلی کم کردن ولی من موافقت نکردم و از شرکت اوممدم بیرون ( استعفا ندادم) و در حال حاضر چک ضمانت حسن انجام کار دادم ولی به خاطر اینکه سنوات و عیدی من رو پرداخت نکنن بهم تحویل نمیدهند که اداره کار قبلا شکایت کردم . آیا میتوانم به جرم خیانت در امانت دادگاه شکایت کنم از ایشون ؟
و اینکه توی قرارداد آمده چک سه ماه باید در شرکت بمونه ولی 3 ماه هم گذشته و تحویل نمیدهند
و اینکه توی قرارداد آمده تا 3 ماه نباید شرکت هایی با فعالیت موازی مشغول به کار شوم و من به خاطر اینکه ممکن بود چکم رو به اجرا بگذارند پیشنهاد خوب کاری رو قبول نکردم
آیا میتوانم ادعای خسارت کنم ؟

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

امکان طرح دعوی و شکایت برای شما وجود دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

یک اطهارنامه جهت استرداد بدهید و اگر اقدامی نکردند شکایت خیانت در امانت ثبت کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

وقت بخیر بله شکایت خیانت در امانت میتوانید مطرح کنید ولی باید ادله شما بررسی شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دا‌دخواست استرداد لاشه چک بدهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله می توانید شکایت کنید ،بدوا اظهارنامه دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر جرم خیانت در امانت محقق
نشده است . شما باید دادخواست استرداد را مطرح نمایید خیر از این بابت ، مطالبه خسارت امکان ندارد ولی

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله ابتدا بهتر است اظهارنامه دهید و سپس دادخواست استرداد چک

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور اظهار نظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی اسناد و مدارک شما و اخذ توضیحات بیشتر و گفتگو متقابل خواهد بود