مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ

با سلام، آپارتمانی داری 3 واحد مسکونی و دو واحد تجاری است. زمین به مساحت 328‌ متر مربع داریم که 5 پارکینگ باید اختصاص یابد. یکی از ماشین ها مزاحم می باشد. برای راهرو بخشی 2.50 و بخشی 2.70 می باشد. شهرداری می گوید راهرو 3 متر باید باشد. به همین خاطر می گوید پارکینگ را باید خریداری نمایید. که هر پارکینگ بالغ بر 12 میلیون هزینه می برد. میتوانید کمکم کنید در این زمینه که پارکینگ خرید ننمایم؟ واقعا ظلم است. اگه این کار را کنند از راهرو 2.50 متر هم که ماشین میتواند عبور کند.

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام اگر در قولنامه شما وجود پارکینگ ذکر شده باشد لزومی به پرداخت هیچ هزینه ای نیست.