مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از برادر بدلیل ضرب و جرح

سلام. من 19 سالمه و از برادر بزرگترم که 8 سال از من بزرگتر است مورد ضرب و جرح و ناسزا گویی قرار میگیرم میخواستم ببینم ایا برای شکایت مدرک لازم است؟ خواهشاً پاسخ دهید با تشکر.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله هر ادعایی نیاز به مدرک برای اثبات دارد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اولا بهتر است در موضوعات خانوادگي شکایت نکنید. با واسطه بزرگان فامیل حل و فصل کنید. اگر حل نشد و مجبور به شکایت شدید باید شاهد و گواهی پزشکی قانونی داشته باشید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله ؛ از طریق پزشکی قانونی اقدام کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

فورا تا اثار جرم از بین نرفته شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر شما مورد ضرب و جرح قرار گرفته اید باید ابتدا به پلیس 110 تماس بگیرید و صورتجلسه نمایید و سپس شکوائیه تنظیم کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله برای هر شکایتی نیازمند به دلیل میباشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای ثبت شکایت ب دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر آثار ضرب و جرح باقیست میتوانید اقدام کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر افاقه ننمود طرح شکایت نمایید تحت عنوان ایراد ضرب و شتم یا ضرب جرح عمدی می‌توان طرح شکایت کرد
باید دید چه دلایلی دارید
زیرا
اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و....