مشاوره حقوقی رایگان - وکالت تام ‌الاختیار

سلام.
وکیل تام‌الاختیار خانمی هستم که به دلیل بیماری، نتوانست از پله بالا بیاید و داخل محضر شود.
بنابراین دفتردار شخصا پایین اومد و تمام امضاء‌ها رو گرفت و وکالتنامه را تحویل من داد.
ضمنا، دو نفر از خواهران موکلم به عنوان شهود، وکالت‌نامه رو امضا کردند.
اما 48 ساعت بعد، موکلم سکته مغزی کرد و علاوه بر عوارض جسمانی سکته (فلج شدن) حافظه خودش رو هم از دست داد.
الان خانواده موکلم، از من شاکی شدن و از من میخوان وکالتنامه رو فسخ کنم. اما من نمی‌خواهم باطل کنم؛ چون موکلم از من خواسته بود اموالش را به نام بهزیستی کنم.
آیا از نظر قانونی وکالتنامه من با وجود از دست رفتن هوشیاری موکلم، هنوز معتبر هست؟
ضمنا، در مراجعه خانواده موکل به دفترخانه، برای ابطال وکالتنامه، دفتردار به آن ها گفته، وکالت‌نامه رو نمیتونه شخصا باطل کنه و آن ها باید از طریق قانونی پیگیر بشوند.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام بافوت موکل وکالت نامه هرچند تام الاختیار باشدبی اعتبار می شود شما الان می توانید مطابق وکالت نامه عمل کنید مگر این که بستگان موکل از طریق دادگاه اثبات نمایند که موکل در زمان انعقاد وکالت نامه واجد شرایط منجزات مریض بوده است