مشاوره حقوقی رایگان - عدم انتقال ضامن وام مسکن مهر

باسلام و عرض خسته نباشید.
در یک مجتمع یک واحد پیش خرید کردم و از وام مسکن مهر استفاده کردم. به همراه ضامن بعد از چند سال واحد را فروختم. خریدار قسط مسکن را پرداخت میکند اما ضامن را انتقال نداده است. ضامن همچنان به اسم بنده است. در ضمن یک سفته 40 میلیونی از ایشان در اختیار دارم. چگونه میتونم ایشان را به انجام تعهدات ملزم کنم؟ با سپاس فراوان

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر در قرارداد تعهد داده شده که ضامن را عوض کند ، میتوانید دادخواست الزام به ایفای تعهدات بدهید