مشاوره حقوقی رایگان - درخواست افزایش حقوق مستمری بگیر

سلام، حقوق ‌کسانی ‌که ‌در شرکت ها‌ دچار حادثه ‌ناشی ‌از کار‌‌ شده‌اند‌ و قطع ‌عضو شدند ‌و هر جایی ‌دکتری ‌که‌ میروند پروتز‌ مصنوعی ‌عوض کنند، میگویند ‌قرارداد با بیمه ‌نداریم ‌باید آزاد حساب ‌کنیم. ‌یعنی ‌حقوق ‌یک ‌سال ‌را جمع ‌کنیم ‌بدیم ‌تا یک ‌پای ‌مصنوعی بسازیم. ‌تو را خدا ‌به فکر مستمری ‌بگیران‌ بدبخت‌ ‌ناقص‌ عضو باشید ‌با تشکر.

پاسخ ها :

افزایش حقوق مستمری بگیر داری نقص عضو درخواست افزایش حقوق مستمری بگیر دارای نقص عضو افزایش حقوق مستمری