مشاوره حقوقی رایگان - درخواست افزایش حقوق

باسلام و احترام ...
بنده در یک شرکت پیمانکاری مشغول بکار هستم که با توجه به دارا بودن سابقه و سنوات کار و همچنین مدرک تحصیلی عالیه مرتبط ، حقوق دریافتی بنده حداقل حقوق وزارت کار میباشد. از آنجایی که بارها درخواست افزایش حقوق خود را ارایه نموده ام اما شرکت مزبور راضی به این امر نیست و حتی با وجود دارا بودن طرح طبقه بندی مشاغل حقوق بنده طبق تعرفه مشاغل بیست گانه هم محاسبه نمیشود ... خواهشمند راهکاری در خصوص احیای حقوق و مزایای اینجانب ارایه فرمایید ... باتشکر

پاسخ ها :

درخواست افزایش حقوق حقوق در طرح طبقه بندی مشاغل میزان حقوق کارگر حقوق کارگر