مشاوره حقوقی رایگان - تصادف منجر به خسارت

سلام و عرض ادب. بنده با یک ماشین به دلیل ترمز ناگهانی ماشین جلویی تصادف کردم. چون من پشت این ماشین بودم با وجود رعایت فاصله ولی از کنترل خارج شد و از پشت به این ماشین برخورد کردم.
همون لحظه افسر اومد و کروکی کشید.
من هم دو تا بیمه دارم و بیمه به این شخص گفت ماشین رو ببر نمایندگی بدون رنگ برات در بیارن ما هم هزینه رو هر چی باشه میدیم.
این شخص لج کرده که نه، من ماشینم افت ارزش شده شما باید 10 میلیون به من پول بدهی و هی با حرف های مختلف ما رو تهدید میکنه.
میخواستم ببینم آیا میتونه با شکایت پول اضافه بگیره و یا ماشین رو بخوابونه؟ با این که بیمه دارم و بیمه هم گفته خسارت رو میده.

پاسخ ها :

مطالبه خسارت بیش از بیمه مطالبه خسارت بابت افت قیمت خودرو خسارت افت قیمت خودرو در تصادف تصادف منجر به خسارت افت قیمت خودرو خسارت تصادف تصادف رانندگی خسارت