مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک خودرو

سلام. بنده ماشین 207 خریدم. فروشنده وکالت به نامم زده. الان که برای تعویض پلاک می‌خواهیم بریم من کل مدارکم گم شده.
میشه با کپی مدارک تعویض پلاک کرد؟ یا میشه وکالت که به نام بنده زده خریدار، به نام همسرم بزنم که مدارکش کامل هست؟ هزینه جابجایی وکالت نامه از اسم بنده به اسم همسرم چقدر هست؟ خریدار میگه 2 میلیون. درسته؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

در صورت داشتن حق توکیل بلی وکالت هم کمتر از 200000 تومن است