مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک موتور سیکلت

سلام.
از یک آشنایی موتور خریدم. مدارک فقط برگ سبز، برگ پلیس راهور با یک کپی از کارت موتور و یک کاغذ دست نویس با اثر انگشت تحویلم دادند.
الان برای تعویض پلاک و انتقال سند میگن کارت موتور نداره. همون کپی است. اصرار هم دارن با همین کپی تعویض پلاک میشه. میخواستم بدونم امکان پذیر هست؟ با این شرایط یا برم شکایت کنم؟

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام یکی از مدارک مورد نیاز درهنگام تعویض پلاک برگ سبز یا همان شناسنامه ونیز کارت شناسائی موتور سیکلت است ویا گزارش مفقودی کارت توسط مالک ضمیمه شود موفق باشید .