مشاوره حقوقی رایگان - تصرف انباری

با سلام.
مالک یک آپارتمان در مجتمع سه واحدی هستم. در سند، انباری ملکی در پشت بام دارم. در زمان سکونت یکی از مالکین که در واقع سازنده بنا است و اکنون فقط یک آپارتمان در این ملک دارد، با توجه به این که نامبرده در طبقه سوم است، پیشنهاد داد از انباری زیر پله طبقه همکف استفاده کنم و انباری پشت بام را به او بسپارم. مدت کوتاهی بعد متوجه شدم انباری واگذار شده در همکف، قانونی نیست و بعد از پایان کار ساخته شده. تذکرات متعدد به نامبرده برای بازپس گیری انبار ملکی ام را داده ام. اما وی اعتنایی نکرده و همچنان حدود دو سال است انباری بنده را بدون رضایت، تصرف کرده. آیا این تصرف، مصداق تصرف عدوانی است؟ جزء خلع ید است؟ جزای نقدی و یا مطالبه غرامت ایام تصرف دارد یا خیر؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام ادعای مالکیت و خلع ید کنید و مظالبه اجرت المثل زمان تصرف