مشاوره حقوقی رایگان - جعل تاریخ چک

سلام. بنده چکی را در سال 93 به تاریخ 23 خرداد 93 صادر نمودم، تا آپارتمانی را که از ایشان خریده بودم، فک رهن کند. چون چک نداشتم، چک سال 91 را که تاریخش 21 اردیبهشت 91 رو پشت نویسی کردم و به تاریخ 23 خرداد نود و سه. در روز 23 خرداد، اعلام کردند که چک همراه من نیست. چون اعلام کردند مبلغ فک رهن 18میلیون می باشد. بنده یک چک به مبلغ 18میلیون صادر کردم تا فک رهن کند و چک را امانت پیش خود تا روز سند نگه دارد. چون با ایشان معامله ای به تاریخ 27 خرداد 93 داشتم، بین ما اختلاف پیش آمد. بعد از 6 سال الزام به سند دادم. ایشان دستکاری کردن و با این که 6 سال گذشته، چک رو به تاریخ 27 خرداد نود و سه دستکاری کردند و برگشت زدند. آیا بانک میتوانست فقط به جلوی چک، که آن هم قلم خوردگی فاحش داشته توجه کند و برگشت بزند؟ چون تاریخ 27 خرداد کسر موجودی داشتم، برگشت بزند. با نامه ای که از بانک گرفته، از من جریمه دیرکرد درخواست کرده. در صورتی که بنده کل ثمن به جز مبلغ وامی که در قولنامه نوشته بودیم، به ایشان پرداخت کرده بودم.

پاسخ ها :

برگشت چک توسط بانک در صورت جعل تاریخ چک برگشت چک توسط بانک جعل تاریخ چک دستکاری تاریخ چک برگشت چک در صورت قلم خوردگی چک اثبات جعل چک جعل چک چک