مشاوره حقوقی رایگان - مشرفیت ساختمان

با سلام و وقت بخير
بنده در حال احداث يك ساختمان 5 طبقه هستم در بافت فرسوده شهر و كوچه ٨ متري.
همسايه رو به رو بنده ( نه مجاور ) از طريق شهرداري شكايت كردن كه ٢ طبقه آخر من بر حياط منزل ايشان مشرفيت دارد و درخواست عدم ساخت ٢ طبقه آخر رو كردن. البته طبق پروانه، من مجوز سه طبقه از سطح رو دارم ولی میتونم با پرداخت عوارض و جریمه در ماده 100 شهرداری، تا 5 طبقه روی سطح درست کنم.
آيا همسايه رو به رو حق شكايت اين چنيني دارد؟ بنده هيچ سايه اندازي روي اون ها ندارم در طرف مقابل كوچه. نكته هم اينه كه همسايه خود من، ٤ طبقه زدن در طرف من. هم مهم تر اين كه همسايه رو به رو كه شكايت دارن، طبق مقررات بايد منزلشون درب به ساختمان ساخته ميشد كه درب به حياط ساختن. بر خلاف قوانين و حالا ادعاي مشرفيت من رو بر حياطشون دارن.
با تشكر بابت وقتي كه مي گذاريد،

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

ایا در بنا پیشروی دارید در صورت مثبت بودن این حق را دارند