مشاوره حقوقی رایگان - مزایای کارمندان معلول

سلام. اینجانب با معلولیت شنوایی شدید و کاشت حلزون شنوایی، پس از طی مراحل قانونی استخدامی در شهرداری به صورت پيمانی مشغول به کار شده ام. چه مزایایی از قبیل رسمی شدن، ارتقا گروه، بیمه، بازنشستگی، مالیات و.... به من تعلق میگيرد؟ چطور پيگيری نمایم؟

پاسخ ها :

حقوق و مزایای کارمند معلول بیمه کارمند معلول بازنشستگی پیش از موعد کارمند معلول مالیات کارمند معلول کارمند معلول معلولیت کارمند