مشاوره حقوقی رایگان - حقوق و مزایای کارمند معلول

یلام. اینجانب کارمند معلول جسمی حرکتی درجه شدید دانشگاه علوم پزشکی قم هستم و از بچگی معلول بودم و دارای 23 سال سابقه خدمت رسمی می باشم.
می خواهم از حقوق خود در مورد معافیت مالیاتی، بازنشستگی پیش از موعد و سایر حقوق، مزایا و . . . مطلع شده و درباره نحوه مطالبه آن ها نظریه ارشادی دریافت نمایم .

پاسخ ها :

حقوق و مزایای کارمند معلول معافیت مالیاتی کارمند معلول کارمند معلول