مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت هزینه تعمیرات و شارژ ساختمان

با سلام.
من به مدت 4 ساله که مدیر یک ساختمان 10 واحده، 18 سال ساخت هستم.
متاسفانه یکی از واحدها حاضر به همکاری و پرداخت بدهی های خود نیست. من با توجه به رضایت همه همسایگان در سال اول از واحد مذکور بعد از ارسال اظهارنامه، شکایت کردم. پس از حدود 9 ماه بعد از تجدید نظر و اعسار دادگاه حکم را نهایی و رای به پرداخت هزینه های شارژ به صورت قسطی داد. که این واحد با دو ماه تاخیر بالاخره پرداخت کرد. ما برای تعمیرات در جلسه عمومی دوباره مجبور به جمع آوری مبلغی پول شدیم که این واحد چون اذعان کرد که مشکل مالی دارد همگی قبول کردند که به صورت قسطی با مبلغی که خودش مشخص کرد، بپردازد. ولی بعد از چند ماه دوباره یک ماه در میان شروع به پرداخت میکند.
ما در ادامه تعمیرات مجبور به جمع آوری مجدد پول هستیم. همه واحد ها با توجه به فاکتورها و بیلان و مشاهده روند کار راضی به پرداخت هستند. ولی باز هم این واحد از پرداخت سر باز میزند و زمانی که واحد ها به او تذکر می دهند با دعوا و فحاشی روبرو می شوند.
میخواستم بدونم راهکاری به جز شکایت از این واحد هست؟ و اگر باز مجبور به شکایت از این واحد هستیم آیا میتوان دو برابر مبلغ بدهی (طبق کدام بند و ماده) را به نفع صندوق مطالبه کنیم؟ تا شاید به این نحو بتوانیم این مشکل رو برای همیشه حل کنیم.

پاسخ ها :

محمد هادی جعفرپور

جناب آقای محمد هادی جعفرپور :

در مجمع عمومی مصوب کنید که واحدها باید شارژ یکسال و یکجا بدهند بعد ازش شکایت کنید

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

طرح دادخواست ومطالبه هزینه ها و خسارات .خیر نمیتوان وی را دو‌برابر محکوم‌کرد