مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

با سلام.
من سه عدد چک به یکی از آشنایان که اتفاقا وکیل هم هست، بابت اجاره خانه اش که به گفته ایشان صاحب خانه اش خواسته بود را در سال 95 دادم.
این فرد چک ها را ظاهرا خرج کرده و اصلا صاحب خانه ای در میان نبوده. در سال 96 دو عدد از چک ها برگشت خورد که من جلوی سومی رو گرفتم و مسدود کردم. هر بار با این فرد تماس میگیرم به نوعی من را دست به سر میکند. تا الان که بعد از سه سال راضی شدم تمام مبلغ چک ها را خودم پرداخت کنم تا این قضیه تمام شود. به بانک مراجعه کردم شماره تماس هایی که گرفتم یکیشون پاسخگو نیست و دومی لاشه چک را ندارد و اصلا یادش نمیاد که چکارش کرده.
حالا تکلیف من چیه؟ چطور میتونم این قضیه رو جمع کنم؟ کانون وکلا میگه بیا شکایت کن. اما تو حساب فامیلی نمیخوام این کار رو انجام بدم.
بانک من در شهرستان اهواز هست و تو این اوضاع کرونا آیا میتوانم از تهران اقدامی انجام بدهم تا رفع اثرش کنم؟
ممنون.

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

دادخواست استرداد لاشه چک رو تقدیم کنید علیه دارنده و انتقال دهنده چک.در ضمن اکر حق انتقال چک رو نداشته خیانت در امانت طرح شکایت کنید