مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری

سلام. من فروردین بیکار شدم و برای بیمه بیکاری کرونا اقدام کردم. دو ماهه واریز شده. ولی این ماه فعلا نیامده. آیا برایم میاد. این که برج چهار سر کار رفتم. بیمه واریز شده و دوباره بیکار شدم. وضعیت به چه شکل میشه؟ ممنون

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

اگه سرکار رفتین و بیمه براتون رد شده به محض برقراری رابطه کاری جدید و واریز حق بیمه از سوی محل کار جدیدتون بیمه بیکاری قطع میشه.اگه دوباره بیکار شدین باز باید برای بیمه بیکاری دوباره اقدام کنین.در غیر اینصورت بیمه بیکاری به شما تعلق نخواهد گرفت.الان مجددا باید برین اداره کار و اعلام بیکاری کنین.حتما باید ظرف یکماه از زمان اخراج به اداره کار مراجعه کنین