مشاوره حقوقی رایگان - ارث دایی

سلام. دایی مادر بنده فرزندی نداشت و فوت کرده. آیا از اموال اون به مادر من هم میرسه؟ پدر و مادر مادرمم فوت کرده. آخرین وارثی که میمونه ازش، همین مادر من هستش. آیا میتونیم از ارثیه اون برای خودمون بگیریم؟ خواهر زاده و برادر زاده های آن مرحوم فقط زنده هستن با همسر مرحوم.

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

در صورت فوت دایی وراث طبقه اول شامل پدر و مادر و فرزندان اکر در زمان فوت دایی زنده باشن وراث طبقه اول هستن اگر هیچ کدوم از این طبقه نباشه طبقه دوم شامل برادر خواهر و.... شرط ارث بردن از متوفی زنده بودن در زمان فوت هست